YaraVita BORTRAC 150

Image of YaraVita BORTRAC 150
La solution la plus concentrée en bore spécialement étudiée et formulée pour une application foliaire efficace et sécurisée.

Bore : YaraVita BORTRAC 150 est la solution la plus concentrée en bore spécialement étudiée et formulée pour une application foliaire efficace et sécurisée.

Un engrais foliaire efficace : YaraVita BORTRAC 150 est un produit unique qui a été étudié et formulé pour une application foliaire efficace. Cet engrais foliaire est fabriqué avec des normes de contrôle qualité strictes pour garantir une analyse chimique précise et stable lot après lot.

Limitez vos passages de pulvérisateur : YaraVita BORTRAC 150 a une faible viscosité pour faciliter sa manipulation et le mélange en cuve. Sa pureté permet de l’intégrer facilement dans des programmes de protection des cultures, ce qui évite des opérations de pulvérisation spécifiques. Utilisez Tankmix™ pour connaître les compatibilités lors des mélanges en cuve.

Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.

Pomme

Appel: Herfst: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1 l/ha vanaf het roze-knopstadium, tot begin bloei en nogmaals bij het vallen van het bloemblad. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Asperge

Asperges: 3 l/ha vanaf loofontwikkeling. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Haricots

Bonen: 2 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Cassis

Zwarte bessen: Twee toepassingen met 1 l/ha in het bloemknopstadium en 10 tot 14 dagen later (begin van de bloei). Na de oogst voor de bladverkleuring nogmaals 2 l/ha. Hoeveelheid water: 200-500 l/ha.

Myrtilles

Blauwe bessen: 2 l/ha in het bloemknopstadium. Vermijdt bespuitingen tijdens de bloei. Na de oogst 2 l/ha. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choux

Kruisbloemigen: 3 l/ha vanaf het 4-6 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Carottes

Wortelen: 3 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Céleri-rave

Knolselderij: 3 l/ha vanaf 6 weken na het planten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Céréales

Granen: 1 l/ha vanaf het 4-bladstadium tot stengelstrekking (Zadoks 14-30). Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Cerises

Kersen: Herfst: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Endive

Cichorei: 3 l/ha vanaf het 4-6 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Conifères

Conifers: 2 applications of 3 l/ha at the start of new season leaf production, and again in early autumn. Water rate: 500 to 1000 l/ha.

Raisin de cuve

Druiven (wijn): 1-1,5 l/ha bij het zichtbaar worden van de bloemtros, bloemknopuitloop en de vruchtzetting. Tevens 1-2 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Hoeveelheid water minimaal: 200-500 l/ha.

Poireau

Prei: 3 l/ha vanaf 2 weken na het planten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Lys (de plein champ)

Lelies (open teelten): 3 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Niet tijdens de bloei bespuiten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Nectarines

Nectarinen: Herfst: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Oignons

Uien: 2 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Pêche

Perzikken: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Poire

Peren: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1 l/ha vanaf het witte-knopstadium, tot begin bloei en nogmaals bij het vallen van het bloemblad. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Pois

Ertwen: 2 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Prunes

Pruimen: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha in voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Fraises

Aardbeien (open teelten): 1 l/ha in het witte knopstadium en herhalen na 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Betterave

Suikerbieten: 3 l/ha in het 4- tot 6- Bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Tournesol

Zonnebloemen: 2 tot 3 l/ha vanaf 4- tot 6- Bladstadium tot bloemknopontwikkeling. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Tulipes

Tulpen (open teelten): 3 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Niet tijdens de bloei bespuiten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Noix

Walnuts: 1 l/ha at spring bud burst, first emergent leaves and again during nut development. 2 l/ha after harvest before senescence. Water rate: 500 l/ha.

Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.

Pomme

Appel: Herfst: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1 l/ha vanaf het roze-knopstadium, tot begin bloei en nogmaals bij het vallen van het bloemblad. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Asperge

Asperges: 3 l/ha vanaf loofontwikkeling. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Haricots

Bonen: 2 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Cassis

Zwarte bessen: Twee toepassingen met 1 l/ha in het bloemknopstadium en 10 tot 14 dagen later (begin van de bloei). Na de oogst voor de bladverkleuring nogmaals 2 l/ha. Hoeveelheid water: 200-500 l/ha.

Myrtilles

Blauwe bessen: 2 l/ha in het bloemknopstadium. Vermijdt bespuitingen tijdens de bloei. Na de oogst 2 l/ha. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choux

Kruisbloemigen: 3 l/ha vanaf het 4-6 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Carottes

Wortelen: 3 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Céleri-rave

Knolselderij: 3 l/ha vanaf 6 weken na het planten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Céréales

Granen: 1 l/ha vanaf het 4-bladstadium tot stengelstrekking (Zadoks 14-30). Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Cerises

Kersen: Herfst: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Endive

Cichorei: 3 l/ha vanaf het 4-6 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Conifères

Conifers: 2 applications of 3 l/ha at the start of new season leaf production, and again in early autumn. Water rate: 500 to 1000 l/ha.

Raisin de cuve

Druiven (wijn): 1-1,5 l/ha bij het zichtbaar worden van de bloemtros, bloemknopuitloop en de vruchtzetting. Tevens 1-2 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Hoeveelheid water minimaal: 200-500 l/ha.

Poireau

Prei: 3 l/ha vanaf 2 weken na het planten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Lys (de plein champ)

Lelies (open teelten): 3 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Niet tijdens de bloei bespuiten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Nectarines

Nectarinen: Herfst: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Oignons

Uien: 2 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Pêche

Perzikken: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Poire

Peren: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1 l/ha vanaf het witte-knopstadium, tot begin bloei en nogmaals bij het vallen van het bloemblad. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Pois

Ertwen: 2 l/ha vanaf het 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Prunes

Pruimen: 2-3 l/ha na de oogst, voor de bladverkleuring. Voorjaar: 1-2 l/ha in voor de bloei of 2 toepassingen van 2 l/ha na het vallen van het bloemblad met een interval van 10 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha

Fraises

Aardbeien (open teelten): 1 l/ha in het witte knopstadium en herhalen na 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Betterave

Suikerbieten: 3 l/ha in het 4- tot 6- Bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Tournesol

Zonnebloemen: 2 tot 3 l/ha vanaf 4- tot 6- Bladstadium tot bloemknopontwikkeling. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Tulipes

Tulpen (open teelten): 3 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Niet tijdens de bloei bespuiten. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10-15 dagen. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Noix

Walnuts: 1 l/ha at spring bud burst, first emergent leaves and again during nut development. 2 l/ha after harvest before senescence. Water rate: 500 l/ha.